Kick-Boksbal

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Kick-Boksballen bij Gudz

Kick-Boksballen geschikt voor elke boks techniek. Zoek je een geschikte bal voor elke boks stijl? Dan ben je bij Gudz.nl op het juiste adres. Gudz.nl is een online winkel waar je een goed passend bal kunt kopen. Zowel de starter als de wedstrijd bokser en kickboxer vindt bij ons een geschikt bal. Behalve een bal, vind je er ook verschillende accessoires voor bokssport.

Maten boks (oz)

De maat van bokshandschoenen en Kickboxhandschoenen is gebaseerd op het brits/amerikaanse maatsysteem. Omgerekend naar grammen staat één ounce gelijk aan 28,349 gram. Het gewicht (of wel maat) (kick)bokshandschoen zal meestal liggen tussen de 4 en 20oz. Meestal gaat de hoogte van het aantal ounces in stappen van 2 ounce omhoog. Het aantal ounces (oz) geeft aan hoe zwaar de bokshandschoen is, maar ook hoe groot de handschoen is van binnen. Het is dus zo dat hoe hoger het aantal ounces ofwel oz van de handschoen is, hoe zwaarder en groter deze is). Maattabel: De tabel is gebaseerd op zowel de grootte van je hand (zonder bandages) en je lengte en lichaamsgewicht. Op deze manier kan je een goede inschatting maken welke oz bokshandschoenen je kan kiezen. Op onze website kan je makkelijk de gewenste maat selecteren. Maat - Handomvang - Gewicht 8 oz - 14-17 cm - 40-50 kg 10 oz - 17-19 cm - 50-60 kg 12 oz - 19-22 cm - 60-75 kg 14 oz - 22-24 cm - 75-85 kg 16 oz - 24-26 cm - 85-92 kg 18 oz - 26 cm of meer - 92 kg of meer.

Boksballen zijn verkrijgbaar in diverse merken.

adidas:
adidas kick-boks staat voor top kwaliteit. adidas boks werkt nauw samen met professionele bokser en kickboxer's uit de vechtsportwereld om aan de behoefte van de topsporters te voldoen. Daarnaast maakt adidas gebruik van een eigen lab om ballen uitvoerig te testen voordat de ballen de markt op gaan. adidas boks werkt alleen met producenten die nauwkeurig zijn geselecteerd en alleen aan de beste eisen voldoen op het gebied van productie, materialen, veiligheid en personeel

Matsuru:
Matsuru een teken van kracht en kwaliteit! Een Matsuru kick-boksbal voldoet aan zeer hoge kwaliteit eisen. Een constante kwaliteitsbewaking vanuit Nederland zorgt ervoor dat uw keuze voor Matsuru boksballen een keuze is waar u geen spijt van zult krijgen. Voordelen van een Matsuru boks: kwaliteit, hoogste eisen en met de hand en machinaal gemaakt in Azie.

Sportief:
Sportief Sportartikelen BV is al meer dan 25 jaar een specialist op vechtsport gebied. Sportief BV produceert al meer dan 25 jaar bokszakken van topkwaliteit voor vrijwel alle gerenommeerde merken in europa. Samen met u als leverancier van vechtsportartikelen streven wij naar het beste voor de vechtsport overal ter wereld en onder alle omstandigheden! de kwaliteit van onze grondstoffen, de productie en het eindproduct wordt constant gecontroleerd zodat u kunt genieten van topproducten.

Kleuren

Boksballen zijn te koop in het rood, zwart en bruin.