adidas judoband

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

adidas judobanden bij Gudz

adidas judobanden geschikt voor elke adidas judo techniek. Zoek je een geschikte band voor elke adidas judo stijl? Dan ben je bij Gudz.nl op het juiste adres. Gudz.nl is een online winkel waar je een goed passend band kunt bestellen. Zowel de starter als de wedstrijd judoka vindt bij ons een geschikt band. Behalve een band, vind je er ook verschillende accessoires voor adidas judosport.

Maten banden

Onze banden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De maten beginnen bij maat 150 (150 cm) en gaan tot 330 (330 cm). Banden worden vaak dubbel om de middel geslagen en dan geknoopt.

adidas judoband materialen.

100% katoen:
adidas judobanden zijn gemaakt van 100% katoen of van een polycotton wat meestal bestaat uit 30% polyester en 70% katoen, dit kan per merk verschillen. 100% katoen: Wat is katoen? Katoen is een stof dat komt van de katoenplant. Het groeit uit de zaadjes van de plant. De vezels worden gesponnen tot draden om er een zacht textiel van te maken. Hiermee is katoen uiteraard ook een natuurlijk product. De meeste pakken worden gemaakt van katoen, al zie je nu wel een verschuiving naar polycotton. De kwaliteit van katoen hangt af van het aantal garen dat wordt geweven. Zo kan het dus voorkomen dat u en iemand anders een katoenen pak hebben, maar dat de kwaliteit van de stof erg verschilt.

Polycotton:
Door katoenvezels te verweven met polyester draden ontstaat dit materiaal. Vaker is het hoofdbestanddeel katoen, tot wel 80% van de opmaak, en 20% polyester. Ook zijn er 50% polyester / 50% katoenen pakken te vinden. Over het algemeen kunnen we stellen, hoe meer katoen er is verwerkt, des te hoger de prijs. Het katoen wat verwerkt is in het pakken, zorgt ervoor dat het vochtregulerend en ademend is. De polyester zorgt ervoor dat het pak strijkvrij is en de kleur beter blijft bewaard, dan in een 100% katoenen variant. De combinatie van deze twee materialen resulteren in een relatief goedkope prijs voor deze type pakken. Kortom het beste uit twee werelden!

adidas judobanden zijn verkrijgbaar in diverse merken.

adidas:
adidas adidas judo staat voor top kwaliteit. adidas adidas judo werkt nauw samen met professionele judoka's uit de vechtsportwereld om aan de behoefte van de topsporters te voldoen. Daarnaast maakt adidas gebruik van een eigen lab om banden uitvoerig te testen voordat de banden de markt op gaan. adidas adidas judo werkt alleen met producenten die nauwkeurig zijn geselecteerd en alleen aan de beste eisen voldoen op het gebied van productie, materialen, veiligheid en personeel

Nihon:
Nihon Sport is een innovatief bedrijf gevestigd in Helmond. Initiatiefnemers zijn Peter en Jan Wetzer (†). Zij hebben in 2007 na twee jaar van onderzoek, ontwikkeling en testen een merk op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is. De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle Nihon producten. Nihon Sport zal blijven innoveren en producten verbeteren om de beste kwaliteit te kunnen bieden in combinatie met met een uitstekende service. Onze specialiteit is het customizen van vrijwel ons gehele assortiment. Wilt u uw eigen pakken, shirts, shorts, handschoenen, stootkussens, bokszakken of teamwear? Exclusief gemaakt naar uw eigen design? Zonder prijsopslag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Matsuru:
Matsuru een teken van kracht en kwaliteit! Een Matsuru adidas judoband voldoet aan zeer hoge kwaliteit eisen. Een constante kwaliteitsbewaking vanuit Nederland zorgt ervoor dat uw keuze voor Matsuru adidas judobanden een keuze is waar u geen spijt van zult krijgen. Voordelen van een Matsuru adidas judo: kwaliteit, hoogste eisen en met de hand en machinaal gemaakt in Azie.

Arashi:
Arashi is het nieuwe budomerk wat als doel heeft hoog kwalitatieve budokleding en artikelen te produceren tegen lage prijzen. Dus: top kwaliteit tegen een lage prijs. Budopakken worden altijd gemaakt van katoen en polycotton, deze pakken blijven daardoor langer goed en krimpen minder dan 100% katoen.

Essimo:
Essimo staat voor het aanbieden van (vecht)sportartikelen met daarbij een uitstekende klantenservice en altijd de beste prijzen, veel productinformatie en de snelst mogelijke levering. Bij Essimo B.V. staat de klant altijd centraal.

Kleuren

Adidas judobanden zijn te verkrijgen in het rood, orange, geel, blauw, wit, zwart en bruin en groen.