Kyokushinkai karatepak

Kyokushinkai karatepak

De pakken zijn voorzien van het kyokushinkai logo geborduurd op de borst en de mouwen zijn speciaal voor kyokushinkai korter.

 

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Kyokushinkai karatepakken bij Gudz

Kyokushinkai karatepakken geschikt voor elke Kyokushinkai karate techniek. Zoek je een geschikte pakken voor elke Kyokushinkai karate stijl? Dan ben je bij Gudz.nl op het juiste adres. Gudz.nl is een online winkel waar je een goed passend pakken kunt kopen. Zowel de starter als de wedstrijd karateka vindt bij ons een geschikt pakken. Behalve een pakken, vind je er ook verschillende accessoires voor Kyokushinkai karatesport.

Maten pakken

Onze pakken zijn verkrijgbaar in lengtematen, dus in maat 160 - 170 - 180 – 190 cm etc. Om de juiste maat te bestellen neem je de lichaamslengte in centimeters, rond deze naar boven af en ga naar de eerste maat. Dus als je zelf 186 cm groot bent is het een maat 190 die je nodig hebt. De duurdere pakken zijn ook verkrijgbaar in halve maten zodat je minder hoeft af te ronden.

Kyokushinkai karatepak materialen.

100% katoen:
Kyokushinkai karatepakken zijn gemaakt van 100% katoen of van een polycotton wat meestal bestaat uit 30% polyester en 70% katoen, dit kan per merk verschillen. 100% katoen: Wat is katoen? Katoen is een stof dat komt van de katoenplant. Het groeit uit de zaadjes van de plant. De vezels worden gesponnen tot draden om er een zacht textiel van te maken. Hiermee is katoen uiteraard ook een natuurlijk product. De meeste pakken worden gemaakt van katoen, al zie je nu wel een verschuiving naar polycotton. De kwaliteit van katoen hangt af van het aantal garen dat wordt geweven. Zo kan het dus voorkomen dat u en iemand anders een katoenen pak hebben, maar dat de kwaliteit van de stof erg verschilt.

Kyokushinkai karatepakken zijn verkrijgbaar in diverse merken.

Nihon:
Nihon Sport is een innovatief bedrijf gevestigd in Helmond. Initiatiefnemers zijn Peter en Jan Wetzer (†). Zij hebben in 2007 na twee jaar van onderzoek, ontwikkeling en testen een merk op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is. De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle Nihon producten. Nihon Sport zal blijven innoveren en producten verbeteren om de beste kwaliteit te kunnen bieden in combinatie met met een uitstekende service. Onze specialiteit is het customizen van vrijwel ons gehele assortiment. Wilt u uw eigen pakken, shirts, shorts, handschoenen, stootkussens, bokszakken of teamwear? Exclusief gemaakt naar uw eigen design? Zonder prijsopslag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Matsuru:
Matsuru een teken van kracht en kwaliteit! Een Matsuru Kyokushinkai karatepak voldoet aan zeer hoge kwaliteit eisen. Een constante kwaliteitsbewaking vanuit Nederland zorgt ervoor dat uw keuze voor Matsuru Kyokushinkai karatepakken een keuze is waar u geen spijt van zult krijgen. Voordelen van een Matsuru Kyokushinkai karate: kwaliteit, hoogste eisen en met de hand en machinaal gemaakt in Azie.

Kleuren

Kyokushinkai karatepakken zijn te koop in wit.

Kyokushinkai is de enige vorm van "full contact" karate. Het is een harde, volwaardige karatestijl waarin de onderdelen kihon, kumite, kata en tameshiwari alle verplichte onderdelen bij examens zijn. Kyokushinkai is een gedisciplineerde en geestdriftige vorm van karate. Traditioneel wordt De 'Fighting Spirit' (Kokoro), het Bushido en de dojo-kun in de authentieke dojo dan ook hoog aangeschreven. Het gevecht zelf vormt het zwaartepunt van de Kyokushinkai, kyokushinkai staat ook wel bekend als 'World's hardest karate'.