adidas judobroek

adidas judobroek

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Adidas judobroeken bij Gudz

Adidas judobroeken geschikt voor elke adidas judo techniek. Zoek je een geschikte broek voor elke adidas judo stijl? Dan ben je bij Gudz.nl op het juiste adres. Gudz.nl is een online winkel waar je een goed passende broek kunt bestellen. Zowel de starter als de wedstrijd judoka vindt bij ons een geschikte broek. Behalve een broek, vind je er ook verschillende accessoires voor adidas judosport.

Adidas judobroek materialen.

100% katoen:
Adidas judobroeken zijn gemaakt van 100% katoen of van een polycotton wat meestal bestaat uit 30% polyester en 70% katoen, dit kan per merk verschillen. 100% katoen: Wat is katoen? Katoen is een stof dat komt van de katoenplant. Het groeit uit de zaadjes van de plant. De vezels worden gesponnen tot draden om er een zacht textiel van te maken. Hiermee is katoen uiteraard ook een natuurlijk product. De meeste pakken worden gemaakt van katoen, al zie je nu wel een verschuiving naar polycotton. De kwaliteit van katoen hangt af van het aantal garen dat wordt geweven. Zo kan het dus voorkomen dat u en iemand anders een katoenen pak hebben, maar dat de kwaliteit van de stof erg verschilt.

Polycotton:
Door katoenvezels te verweven met polyester draden ontstaat dit materiaal. Vaker is het hoofdbestanddeel katoen, tot wel 80% van de opmaak, en 20% polyester. Ook zijn er 50% polyester / 50% katoenen pakken te vinden. Over het algemeen kunnen we stellen, hoe meer katoen er is verwerkt, des te hoger de prijs. Het katoen wat verwerkt is in het pakken, zorgt ervoor dat het vochtregulerend en ademend is. De polyester zorgt ervoor dat het pak strijkvrij is en de kleur beter blijft bewaard, dan in een 100% katoenen variant. De combinatie van deze twee materialen resulteren in een relatief goedkope prijs voor deze type pakken. Kortom het beste uit twee werelden!

Adidas judobroeken zijn verkrijgbaar in diverse merken.

adidas:
adidas judo staat voor top kwaliteit. adidas judo werkt nauw samen met professionele judoka's uit de vechtsportwereld om aan de behoefte van de topsporters te voldoen. Daarnaast maakt adidas gebruik van een eigen lab om broeken uitvoerig te testen voordat de broeken de markt op gaan. adidas judo werkt alleen met producenten die nauwkeurig zijn geselecteerd en alleen aan de beste eisen voldoen op het gebied van productie, materialen, veiligheid en personeel

Kleuren

Adidas judobroeken zijn te verkrijgen in het blauw en wit en zwart.

#overlay { position: fixed; /* Sit on top of the page content */ display: block; /* Hidden by default */ width: 100%; /* Full width (cover the whole page) */ height: 100%; /* Full height (cover the whole page) */ top: 0; left: 0; right: 0; bottom: 0; background-color: rgba(0,0,0,0.5); /* Black background with opacity */ z-index: 2; /* Specify a stack order in case you're using a different order for other elements */ cursor: pointer; /* Add a pointer on hover */ }