Matsuru judopak

 

20 artikel(en)

per pagina

20 artikel(en)

per pagina

Matsuru judopakken bij Gudz

Matsuru judopakken geschikt voor elke Matsuru judo techniek. Zoek je een geschikte Matsuru pak voor elke Matsuru judo stijl? Dan ben je bij Gudz.nl op het juiste adres. Gudz.nl is een online winkel waar je een goed passend Matsuru pak kunt bestellen. Zowel de starter als de wedstrijd judoka vindt bij ons een geschikt Matsuru pak. Behalve een Matsuru pak, vind je er ook verschillende accessoires voor Matsuru judosport.

Maten pakken

Onze pakken zijn verkrijgbaar in lengtematen, dus in maat 160 - 170 - 180 – 190 cm etc. Om de juiste maat te bestellen neem je de lichaamslengte in centimeters, rond deze naar boven af en ga naar de eerste maat. Dus als je zelf 186 cm groot bent is het een maat 190 die je nodig hebt. De duurdere pakken zijn ook verkrijgbaar in halve maten zodat je minder hoeft af te ronden.

Matsuru judopak materialen.

100% katoen:
Matsuru judopakken zijn gemaakt van 100% katoen of van een polycotton wat meestal bestaat uit 30% polyester en 70% katoen, dit kan per merk verschillen. 100% katoen: Wat is katoen? Katoen is een stof dat komt van de katoenplant. Het groeit uit de zaadjes van de plant. De vezels worden gesponnen tot draden om er een zacht textiel van te maken. Hiermee is katoen uiteraard ook een natuurlijk product. De meeste pakken worden gemaakt van katoen, al zie je nu wel een verschuiving naar polycotton. De kwaliteit van katoen hangt af van het aantal garen dat wordt geweven. Zo kan het dus voorkomen dat u en iemand anders een katoenen pak hebben, maar dat de kwaliteit van de stof erg verschilt.

Matsuru judopakken zijn verkrijgbaar in diverse merken.

Matsuru:
Matsuru een teken van kracht en kwaliteit! Een judopak voldoet aan zeer hoge kwaliteit eisen. Een constante kwaliteitsbewaking vanuit Nederland zorgt ervoor dat uw keuze voor Matsuru judopakken een keuze is waar u geen spijt van zult krijgen. Voordelen van een Matsuru judo: kwaliteit, hoogste eisen en met de hand en machinaal gemaakt in Azie.

Kleuren

Matsuru judopakken zijn te verkrijgen in het en blauw en wit.